TED ANTALYA KOLEJİ AİLESİNİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI EĞLENCELİYDİ

TED Antalya Koleji Ailesi öğretmenlerin anlamlı gününü, okulda ve Royal Holiday Palace Hotel’de gerçekleşen etkinliklerle kutladı.

“The TED Band” adlı bir grup kuran genç öğretmenlerin; tüm öğretmenlere verdiği konserle, kutlamalar başladı. Grubun ülkemizdeki meşhur şarkıların sözlerini değiştirerek seslendirdiği ve okul idarecilerini mizahi bir şekilde dillendirdiği konser, kahkahalarla dinlenirken bol da alkış aldı.

Hafta sonu yapılan otel etkinliğine eşleriyle birlikte katılan öğretmenler, gecede çok eğlendi. Genel Müdürümüz Sn. Lütfi Ünsal’ın hoş geldiniz konuşmasından sonra mikrofona davet ettiği Kurucu Sn. İzzet Uzun konuşmasında, bu yılın önemine dikkat çekti. Bu yılın, Türk Eğitim Derneği’nin kuruluşunun 90.yılı olması nedeniyle önemi ve yapılacak kutlama etkinliklerinden bahsetti. Ayrıca okulumuzun bağlı olduğu “Uzun Şirketler Grubu”nun da 50.yılı olması nedeniyle duyduğu gurur ve mutluluğu, slayt gösterisi eşliğinde anlatarak son verdi. Daha sonra okulumuzda görev yapan yeni ve tecrübeli öğretmenler adına konuşan iki öğretmen, duygularını salondakilerle paylaştı. Devamında, okulumuzdaki çalışma yılı 5. ve 10. yılını dolduran öğretmenlere verilen plaket ve armağanlar “Yönetim Kurulu Üyeleri”miz tarafından kendilerine takdim edildi.

“Grup Balance” ın müzikleri eşliğinde dans edip eğlenmeye başlayan öğretmenler, TED Antalya Koleji 13.yıl pastasını da neşe içinde kesti. Bu güzel gecenin finali “Öğretmen Marşı”nın hep birlikte seslendirilmesiyle sona erdi.