SOSYAL YARDIM PROJESİ HERKESİ MUTLU ETTİ

TED Antalya Koleji Beden Eğitimi zümresinin “Doğa Yürüyüşü” adı altında, geleneksel olarak düzenlediği sosyal yardım projesinin sonuçlanması herkesi çok mutlu etti.

Kasım ayı başında düzenlenen “11.Doğa Yürüyüşü” Phaselis Koyu civarında yaklaşık 160 öğrenci&velinin katılımıyla yapılmış ve yürüyüş sonrasında piknik ve oynanan oyunlarla da keyifli bir şekilde sona ermişti. Bu etkinlikten elde edilen gelirle Beden Eğitimi zümresi “Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şubesi”ne verilmek üzere 15 adet tekerlekli sandalye aldı. Bir velimiz de ayrıca bir sandalye daha hediye etti.

Daha sonra planlanan günde; TED Antalya Koleji Ailesi’ni temsilen “Okul Aile Birliği” başkanı, üyeleri, öğretmen ve öğrencilerden oluşan grup; bu sandalyeleri şubedeki sorumlulara sıcak ve esprili bir sohbet sonrasında teslim etti.

Projelerini sonuçlandıran TED’liler; bağış evraklarını ve hediye edilen dernek anahtarlıklarını aldıktan sonra seneye görüşmek dilekleriyle mutlu bir şekilde okullarına döndü.