“OKUL İÇİN DEĞİL, YAŞAM İÇİN ÖĞRENMELİ” DİYEN ÖNEMLİ BİR KONUĞUMUZ VARDI

İstanbul Bilgi Üniversitesi Kurucu Temsilcisi, İletişim Fakültesi “Medya Yönetimi” dersi öğretim üyesi ve televizyon tarihimizin duayenlerinden olan Sn. Sedat Örsel, üniversiteye hazırlık çalışmaları kapsamında 10-11-12.sınıf öğrencilerimizle İsmail Uzun Kültür Salonunda bir araya geldi.

“Okul İçin Değil, Yaşam İçin Öğrenmeli” adlı motivasyon söyleşisinde
Örsel, öğrencilerle üniversite eğitimi yolunda almaları gereken kararlar, gelişen dünyada öğrencilerimizin akademik yaşamları için belirledikleri hedefler hakkında sohbet gerçekleştirdi. Kendi hayatına dair samimi paylaşımlarda bulunarak öğrencilerle hayat boyu karşılaşabilecekleri zorluklarla nasıl mücadele etmeleri gerektiğine değindi. Samimi ve gerçekçi paylaşımları, beğeniyle dinlendi.

Bu söyleşiden çok keyif aldığını belirten Örsel’e okul müdürümüz Sn. Banu Bayındır, okulumuzu ziyareti anısına teşekkür belgesi ve çiçek takdim etti.