YAZAR “MİYASE SERTBARUT” KONUĞUMUZ OLDU

Çağdaş çocuk edebiyatı alanında kitapları olan usta yazar Miyase Sertbarut, Türkçe Zümresi tarafından düzenlenen söyleşi ve imza gününde 5 ve 6.sınıf öğrencilerimizle buluştu.

“Sisin Sakladıkları” ve “Kapiland’ın Kobayları” kitaplarını okuyan öğrencilerimiz söyleşiye büyük ilgi gösterdi. Öğrenciler, yazarın nasıl bir yazma süreci gerçekleştirdiğine dair sorular sorarak meraklarını giderdi. Çocukların, severek okuduğu  ‘Kapiland’ın Kobayları’ kitabının devamının olup olmayacağı ise en çok merak uyandıran konuydu. Söyleşi sırasında yazar ile soru-cevap yapmak çocukları çok sevindirdi.

Öğrencilerimiz okudukları kitapları yazarımıza imzalatıp, fotoğraf çektirerek kültür salonumuzdan mutlu ayrıldı.