LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ GELECEĞE HAZIRLANMAYA DEVAM EDİYOR

Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Eğitim Yazarı Sn. Turgay Polat, 11-12.sınıf öğrencilerimizle İsmail Uzun Kültür Salonumuzda bir araya geldi.

Projeksiyonel bir bakış açısı ile kariyer planlama, geleceğin insanı olmak için gerekli özellikler, üniversite sınav tercihinde öncelik verilmesi gerekenler, değişen sınav sistemi konularını içeren seminer, öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi. Sunumunun devamında Polat,  Bahçeşehir Üniversitesi’nde 5 yıldır uygulanan ve yetenek-yetkinlik bazlı burslandırma sistemi ApplyBAU hakkında bilgilendirme yaparak, okulumuz öğrencilerinden bu sisteme ilgi ve başvuru olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Polat, okulumuzda İngilizceye verilen önemden bahsederek, TOEFEL IBT öğrencisi olanların tümüne Bahçeşehir Üniversitesi tarafından %25 burs verileceğini de açıkladı.

Seminer sonrası okul müdürümüz Sn. Banu Bayındır tarafından Sayın Turgay Polat’a okulumuzu ziyareti ve sunumu için teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.