AYÇOVLU MİNİKLERLE YAPILAN YENİ YIL PARTİSİ MUTLULUK VERDİ

Okulumuz Charity Kulüp üyeleri geleneksel yeni yıl partilerini, bu yıl AYÇOV (Antalya Yetim ve Muhtaç Çocuklara Yardım Vakfı) çocuklarıyla birlikte gerçekleştirdi.

Bir günlüğüne de olsa bu çocuklara mutlu bir anı bırakabilmek adına kulüp üyesi olan 22 öğrencimiz, VİZZ Kids Oyun Parkı’nda 3-4-5-6 yaşlarındaki 100’e yakın minikle buluştu. Birlikte oyunlar oynayıp, sohbet ettikten sonra başlayan parti, yeni yıl pastasının kesilmesi ve hep birlikte söylenen yeni yıl şarkılarıyla devam etti. Eğlenceli geçen dakikalardan sonra 7 ve 8. sınıf Charity Kulüp üyelerinin, minik kardeşlerine aldığı hediyeleri vermesiyle de sona erdi.

Sosyal sorumluluk projelerini yerine getiren öğrencilerimizin ve minik kardeşlerinin yüzlerindeki mutluluk, görülmeye değerdi.

Etkinliğimizde emeği geçen öğrencilerimize ve her daim destek olan velilerimize teşekkür ediyoruz.