VOLEYBOL TAKIMIMIZ İLK YILINDA KUPA KAZANDI

Antalya İl Birinciliği Voleybol müsabakalarına katılan “Lise Genç Erkek Voleybol Takımı”mız Antalya 4.sü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Bu başarının önemi ve dikkat çekmesinin nedeni ise bu takımın sene başında kurulması ve devamında öğrencilerin hayatlarında ilk defa resmi maçlara çıkmasıydı. Beden Eğitimi öğretmeni Sn. Bekir Serin önderliğinde 9 ve 10. sınıf öğrencilerinden takıma seçilenler, üç ay gibi kısa bir sürede yaptıkları antrenmanlarla maçlara hazırlandı. Eleme grubunda yaptığı maçları kolaylıkla geçen takımımız; final grubundaki tecrübeli rakiplerine yenilmesine rağmen, verdikleri mücadele ile çok takdir ve alkış aldı.

Maçlarda anne ve babalarının desteğini alan başarılı voleybolcular, yapılan törende 4.lük kupasını Lise Müdürü Sn. Banu Bayındır’a gururla takdim etti.