BİRİNCİ SINIFLARIMIZ İLK KARNE HEYECANINI YAŞADI

2017-2018 Eğitim -öğretim yılı birinci dönemi, İsmail Uzun Kültür Salonumuzda yapılan “Karne Töreni” ile sona erdi.

TED Antalya Koleji 1.sınıflarına özel olarak düzenlenen bu törenin önemi, onların öğrenim hayatlarındaki ilk resmi karnelerini almalarıydı. Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Okul Marşımızın hep birlikte söylenmesiyle başlayan tören, öğrencilerin birlikte seslendirdiği güzel şarkılarla devam etti. Kurucu Sn. İzzet Uzun yaptığı hoş geldiniz konuşmasında, minik TED’lileri tebrik etmenin yanında, 11 sene sonra iyi yetişmiş ve hayata hazır halde lise sondan mezun olurken sizlere yine hitap etmek isterim dedi.  Okul Aile Birlikleri adına konuşan Sn. Yusuf Kobal’da çocuklarımızın en güzel şekilde yetiştirildiği bu okula, bizlerde çalışmalarımızla katkıda bulunmaya çalışacağız diyerek tüm velileri, yavrularımızı tebrik ederek iyi tatiller diledi. Daha sonra birinci sınıf şube öğretmenlerine, yıllar önce ilkokulumuzdan mezun ettikleri ve halen okulumuz lise kısmında okuyan eski öğrencilerinin çiçekler vererek teşekkür etmesi büyük alkış aldı. Öğrencilerin adları okunarak sınıfça sahneye davet edilmesi, devamında “İlk karnelerini ve karne hediyelerini” sevinç içinde almasıyla tören sona erdi.

TED Antalya Koleji’nin diğer öğrencileri, kendi sınıflarında öğretmenlerinden karnelerini aldı. Tüm öğrenciler arkadaşları ve öğretmenleriyle vedalaşırken, tatil heyecanları yüzlerine yansımıştı.