GOOGLE FOR EDUCATİON REFERENCE SCHOOL

DÜNYA EDUCATİON VE TED OKULLARI ARASINDA “GOOGLE FOR EDUCATİON REFERENCE SCHOOL” PROJESİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

Dünya Education ve TED Okulları bu iş birliği kapsamında önümüzdeki dönemde; kendi alanlarında uzman bir eğitimci kadrosunu eğitimde teknoloji uygulamaları konusunda özellikle Google eğitim uygulamaları özelinde yetiştirecektir.

TED Okulları “Google Eğitim Uygulamaları” aracılığıyla, 21. yüzyıl becerileriyle donanmış birbirleriyle ve öğretmenleriyle daha interaktif bir şekilde çalışan öğrenci grupları yetiştirmeyi amaçlıyor. Bu interaktivite sayesinde öğrencilerin ve öğrenmenin verimliliği artarken öğrencilerin de bu uygulamalar sayesinde daha keyifli ve rahat öğrenmeleri sağlanacaktır.

TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, imza aşamasından sonra TED Okulları olarak teknolojiyi kayıtsız-şartsız kabul etmediklerinin altını çizerek “Teknolojinin sağladığı eğitim içeriklerini, öğrenme süreçlerinde kullanmayı tercih ediyoruz. Bu işbirliğiyle okullarımızda teknolojiyi donanımla değil, en uygun maliyetlerle içerik olarak kullanacağız. Sadece Türkiye’de değil, Avrupa’nın da birçok ülkesinden önce okullara referans olabilecek bir model sunmayı planlıyoruz” dedi.