TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ TAM EĞİTİM BURSLULAR KAMPI ÇOK ZEVKLİ GEÇTİ

TED’in geleneksel “Burslu Öğrenciler ve Mezunlar Kampı”nın 9.’su bu yıl Antalya Kemer Limak Limra Otel’de düzenlendi.

Kuruluşunun 90. yılını bu yıl çeşitli etkinliklerle kutlayan TED; kuruluş amaçlarının başında yer alan başarılı öğrencilere verdiği burs programı çerçevesinde,üniversitelerde halen okuyan yaklaşık 400 öğrenci ve Türkiye’nin farklı kentlerinde çeşitli iş kollarında görev yapan mezun olmuş, 300 bursiyerini bir araya getirdi.

TED Genel Başkanı Sayın Selçuk Pehlivanoğlu bu gençlere hitaben yaptığı konuşmasına “Sizler TED’in damarlarındaki oksijensiniz” diyerek başladı. 90. yaşını kutlayan TED’in en büyük özelliklerinden birinin bursluluk programı ve bursiyerlerine verdiği önem olduğunu belirtti. Sözlerine “Güven, iş yaşamında sizi farklı bir noktaya oturtacak yegâne özelliktir diyerek devam eden Pehlivanoğlu; tanıdığınız her insan, edindiğiniz her kartvizit bir kazançtır dediAyrıca sosyal ilişkinin öğretilebilir, sosyal çevrenin edinilebilir olduğunu unutmayın. Samimiyetinizi ve dürüstlüğünüzü de asla kaybetmeyin dedi. Pehlivanoğlu konuşmasının sonunda gençlere okul ve iş hayatlarında başarılar diledi.

Bu yıl “Güven, Sosyal Zekâ ve Sosyal Ağ” teması altında üç gün süren kamp boyunca katılımcılar; okul ve yaşam deneyimlerini birbirine aktarırken, dramadan-sinemaya, spordan-dansa kadar farklı etkinliklerle eğlendi ve stres attı. Ayrıca dallarında uzman ve kariyerlerinde öncü olan isimlerin söyleşi ve sohbetlerini de ilgiyle dinleyen TED’liler, mutlu bir şekilde seneye buluşmak dileğiyle vedalaştı.