İNGİLİZCE SOHBETLER KEYİFLİYDİ!

Junior MUN takımız, Ankara Bilkent BLİS Ortaokulu tarafından düzenlenen Junior MUNESCO Konferansı’na katıldı.

“If not now, when? / Şimdi değilse ne zaman?” başlıklı konferansta; takımımız Somali ve Etiyopya temsilcileri göreviyle, dünyada farklı konularda yaşanan problemleri çözmeye çalıştı. TED Ankara, TED Konya, TED Mersin, TED Alanya, Hisar Okulları, Koç, Büyük Kolej, Tarabya British, Özel Türk Koleji, Tevfik Fikret Okulları, İzmir Amerikan (SEV) gibi prestijli okullar da bu konferansta yer aldı.

İki öğrencimizin konferans açılışında ayrı ayrı yaptığı konuşmalar çok alkış aldı. Ayrıca konferans boyunca öğrencilerimizin, diğer öğrencilerle İngilizce yaptığı bilgi alış-verişi ve sohbetleri izlemek te çok keyifliydi.