06 MART ATATÜRKÜN ANTALYAYA GELİŞİNİ KUTLADIK

Ata’mızın Antalya’ya gelişinin 88. yılını kutlama töreni, İsmail Uzun Kültür Salonu’muzda öğrenci ve velilerin katılımıyla kutlandı.

Tören, Atatürk ve Türk büyükleri adına yapılan saygı duruşu ve hep birlikte söylenen İstiklal Marşımızla başladı. Öğrencilerin seslendirdiği günün önemine ilişkin açıklamalar ve Atatürk’ün Antalya anıları ilgiyle dinlenildi. Şiir yazma yarışmasında derece alanlara madalyaları takıldı. Daha sonra şiir birincisi olan öğrenci eserini seslendirmesi bol alkış aldı. Öğrenci korosunun seslendirdiği neşeli şarkılara herkes neşe içinde eşlik etti.

Tören bitiminde Kurucu Sn. İzzet Uzun, bir Antalyalı olarak öğrencilerimizin sunduğu bu programı seyretmekten ve Atatürk’ün Antalya ile ilgili anılarını dinlemekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.