ANTALYASPOR BASKETBOL TAKIMI OKULUMUZDA

Antalya’mızın 1.Süper ligde oynayan basketbol takımının antrenörü ve oyuncuları öğrencilerimizle buluştu.

Genel Müdür Sayın Lütfi Ünsal’ı ziyaret eden takım mensupları, daha sonra düzenlenen panelde 7- ve 8.sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Okul basketbol takımlarımızda oynayan öğrencilerin yönettiği panel, konukların Antalyaspor marşı ve alkışlar eşliğinde salona girmesiyle başladı. Panelde konuklar takımları ve kendileriyle ilgili meraklı soruları cevaplandırdı. Bir öğrencinin “Sizlerin spor dışında hobileriniz varmı?” sorusuna antrenör Arda Vekiloğlu, sahnede bulunan piyanoda verdiği mini bir konserle bol bol alkış aldı.

Keyifli geçen panelin sonunda, Müdür Yardımcımız Sn. Çağdaş Gürsoy konuklarımıza bir anı plaketi takdim etti.