7.SINIFLAR ARASI MÜNAZARA YARIŞMASI YAPILDI

Türkçe Zümresi öğretmenlerinin rehberliğinde hazırlanan “7.Sınıflar Arası Münazara Yarışması” bu yıl da büyük ilgi gördü. Gruplardaki konuşmacılar “Evde evcil hayvan beslenmelidir.” tezini ve “Evde Evcil Hayvan Beslenmemelidir.” anti tezini başarılı bir şekilde savundu.

Gruplardaki konuşmacılar kendi tezlerini savunurken uzman doktorlarla yaptıkları röportajları ve hazırladıkları videoları yayınladı. Öğrencilerin konuyu örnekleme, kanıtlama ve savunmadaki başarısı farklı branşlardaki öğretmenlerden oluşan jüriyi, puanlama kısmında oldukça zorladı.

Düşüncelerin ve sözlerin yarışı olan münazarada “Evde evcil hayvan beslenmelidir.” görüşünü savunan grup birinci oldu. Aynı zamanda bireysel puanlamada jüriden en yüksek notu olan 7-C sınıfı öğrencisi Ezgi Naz Kıraç’ta “Münazaranın En İyi Konuşmacısı” seçildi.