JMUN TAKIMIMIZ PARİSTE PACMUNA KATILDI

Ortaokul öğrencilerimizden oluşan JMUN takımımız, Paris’e giderek “American School of Paris” tarafından düzenlenen PACMUN Konferansı’na katıldı.

Öğrencilerimiz bu yılki teması “Measures To Combat Global Warming” olan konferansta, Mısır delegeleri göreviyle dünyada yaşanan sorunlara çözüm bulmaya çalıştı. International School Hilversum, American School of London, International School of Luxembourg, American School of Warsaw, Türkiye’den SEV Üsküdar Amerikan Ortaokulu, Sezin Okulları gibi farklı ülke okullarından gelen 250 öğrencinin katıldığı bu uluslararası konferans; öğrencilerimizin İngilizceye olan hâkimiyetlerinin artmasının yanında, entelektüel ve sosyal birikimlerine de çok olumlu katkı sağladı.

Ortaokul MUN takımımızın ikinci yurt dışı konferans deneyimini yaşadığı Paris’te boş zamanlarımızda şehri tanıma fırsatı da bulduk. Eiffel Kulesi, Louvre Müzesi ve Ressamlar Tepesi gibi şehrin tarihi yerleri gezildi. Kar yağışı süprizi eşliğinde Seine Nehri’nde tekne turu yapıldı. Takımımız son gün yapılan Disneyland gezisi ile Paris’ten birçok keyifli anı eşliğinde ayrıldı.