OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZ BAHARIN GELİŞİNİ KUTLADI

Okul Öncesi İngilizce zümremiz, baharın gelişini öğrencilere düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutladı.

Etkinlikler İngilizce öğretmenlerinin hayal odasında yaptıkları derslerde “yumurta” deneyleri ile başladı. Deneyle ilgili öğretmenlerin sorduğu gözlem sorularına verilen yanıtlar, eğlenceli dakikalar yaşattı. Daha sonra Techno-Garden’da verilen İngilizce yönergeler doğrultusunda minikler, yumurtalarını boyadı ve mutfakta “yumurta sepeti” şeklinde kekler yaptı. Daha sonra bu kekler afiyetle yenildi.

Festivalin son etkinliği olan “Yumurta avı”nda minik TED’liler, İngilizce ipuçlarını takip ederek öğretmenlerinin sorularını yanıtladı. Verdikleri cevaplar sonunda kazandıkları sürpriz hediyeler, onları çok mutlu etti.