MUN TAKIMIMIZ RCIMUN KONFERANSI’NDAYDI

TED Antalya Koleji Özel Lisesi MUN takımı, Türkiye’nin en prestijli konferanslarından biri olan RCIMUN ‘a katıldı.

Robert Koleji’nin düzenlediği bu konferansta 9. sınıf öğrencimiz Bade Derin Akgün ambassador (elçi) olarak açılış töreninde görevlendirildi. Bade, kendisine verilen konuya yönelik yaklaşımlarını akıcı İngilizcesiyle belirttiği konuşma bol alkış aldı.
11. sınıf öğrencilerimizden Baran Bedirhan Bıçak’ta okulumuzun şuana kadar ki MUN takımları üyeleri arasında bir ilki başardı. Özel komitelerden ICJ (International Court of Justice)’ ye özel başvuru yaptı ve değerlendirmeler sonucunda bu komitede kendisine hâkimlik görevini başarıyla gerçekleştirdi. Diğer takım üyelerimizde 9. sınıf olmalarına rağmen 42 farklı okulun ve 640 delegenin yer aldığı çeşitli komite çalışmalarında İngilizceleriyle öne çıkarak verilen görevleri başarıyla gerçekleştirdi.

Öğrencilerimiz Türkiye’ de büyük önemi olan bu konferansta, tecrübe kazanmanın yanında,  kendilerini geliştirme fırsatı da buldu.