TEB’LİLER ANTALYA’DA KAMP YAPTI

TED 90. Yıl Burslu Öğrenciler Buluşması, Türkiye genelinden 700 civarında kişinin katılımıyla Antalya Belek IC Santai Otel’de yapıldı.

Her sene yapılan bu kampa kendileri de burslu okumuş ama şuan iş hayatına atılmış gençler, halen burslu okuyan öğrenciler ve de gönüllü veliler katılmaktadır.
Bu seneki kampa; 38 TED Okulunda eğitimlerine devam eden 5-11’inci sınıf düzeylerinde 690 TEB (Tam Eğitim Burslu) öğrenci, 70 öğretmen ve 69 TED gönüllüsü katıldı.

TED Genel Başkanı Sayın Selçuk Pehlivanoğlu’nun da katıldığı bu anlamlı kampta, başarılı televizyon yapımcısı Elif Dağdeviren söyleşisi ile öğretici ve yaratıcı iş alanlarına dair katılımcılara fikirler verdi. Üç gün boyunca birçok sosyal ve sportif aktivitenin gerçekleştirildiği kamp, neşe içinde sona erdi.