TAMUN18 KONFERANSI’MIZ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

TED Antalya Koleji Özel Lisesi öğrencilerinin düzenlediği 3.TAMUN konferansı, 29 okuldan gelen 450 öğrenci /delegenin katılımıyla Akra Barut Otel’de gerçekleşti.

TAMUN Başkanı 12.sınıf öğrencimiz Derya Deniz Erbilek’ in tokmağı vurmasıyla başlayan konferans, Lise Müdürü Banu Bayındır’ın hoş geldiniz konuşmasıyla devam etti. Konferansa katılan Doç. Dr. Burak Küntay konuşmasında, dünyamızda yaşanan güncel sorunlar ve barışın önemine dikkat çekti. “Sizlerin komitelerde yapacağınız beyin fırtınalarıyla, barışa katkıda bulunacağınıza inanıyorum” diyerek bitirdiği konuşması çok alkış aldı.

Dört gün süren konferans boyunca katılımcılar, kendi komitelerinde güncel küresel sorunları İngilizce olarak hararetle tartışıp, çözüm önerileri bulmaya çalıştı. Düzenlenen gala yemeği ve son gece partisinde hep birlikte eğlenildi. Kapanış seremonisi bitiminde vurulan tokmakla sona eren konferans, ayakta alkışlanmanın yanında seneye tekrar görüşme dilekleriyle de sona erdi.