FASCHİNG KARNAVALIMIZ ÇOK RENKLİ GEÇTİ

Almanca Zümremizin geleneksel olarak düzenlediği “Fasching Karnavalı” 5.sınıf öğrencileri ve velileriyle birlikte coşkuyla kutlandı.

Öğrenciler evlerinde giydikleri rengârenk kostümleriyle okula geldi, derslerine girdi ve dolaştı. Geleneksel olarak dağıttıkları karnaval şekerleri, özellikle küçük sınıflardaki kardeşlerini çok sevindirdi. Alman kültüründeki önemli gün ve haftaların tanıtılması amacıyla düzenlenen bu etkinlikler, öğleden sonra kültür salonumuzda devam etti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Sn. Ümit Uysal ve velilerimizin de izlediği
bu program, öğrencilerin söylediği Almanca şarkılar ve yaptıkları danslarla başladı. Devamında öğrencilerin sırayla yaptıkları kostümlü geçişler ilgiyle izlendi. Geçişlerin bitiminde, karnaval jürisinin en ilginç üç kıyafeti ilan etmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle karnaval sona erdi.