ALMANYA’YI KEŞFEDİYORUZ!

Almanca Zümremizin “Almanya Bavulu” adlı projesi, 3-6 ve 9. sınıf öğrencilerimize keyifli saatler yaşattı.

Almanya Bavulu’nun içinden sekiz istasyondan oluşan bir çalışma ve bu istasyonlara yönelik yarışmalar çıktı. Buradaki her istasyonun adı Almanya’nın önemli bir kentini temsil etmekte ve Almanya ile ilgili, kültür, sanat ve bilim alanlarında ilginç bilgiler içermekteydi. Öğrencilerimiz dedektif gibi bu bilgilere ulaşmaya ve sekiz istasyondaki görevleri bitirmeye çalıştı. En kısa zamanda sonuçlara ulaşmaya çalışan öğrencilerin, bazen beş duyu organlarını da kullanmaları gerekli oldu.

Almanya’yı tanımaya yönelik bu istasyon çalışmasının ardından öğrencilere, öğrendiklerini ortaya koyabilecekleri “Kim Milyoner Olmak İster” adlı genel kültür yarışması oynatıldı.