MİNDER SOHBETLERİMİZ BAŞLADI!

Lise okul idaresinin; önümüzdeki yıl YKS sınavına girecek olan 11. sınıf öğrencilerinin, sınav kaygılarını önleme ve motivasyonlarını arttırmaya yönelik “Minder Sohbetleri” etkinliği gerçekleştirildi.

12. sınıf öğrencilerimizden bu yıl girdikleri tüm deneme sınavlarında üstün başarı elde edenler, 11. sınıf öğrencileriyle bahçede ve minder üzerinde yapılan keyifli bir sohbet ortamında buluştu. Masa, sandalye ve test kitaplarından kısa bir sürede olsa uzaklaşan 12.sınıf öğrencilerimiz; süreç başlamadan önce yaz tatilini nasıl değerlendirdiklerini, stres yönetimini nasıl gerçekleştirdiklerini ve deneme sınavlarında nasıl başarılı oldukları gibi konuları paylaşarak, kardeşlerinin meraklı sorularını da samimiyetle cevaplandırdı.

11.sınıf öğrencilerimizin süreçle ilgili bilinçlenmesine katkıda bulundukları için,
12. sınıf öğrencilerimize teşekkürler…