TED OKULLARI TED ALOUD ETKİNLİĞİMİZDE YARIŞTI & EĞLENDİ

TED Okulları arasında bu yıl 3.nü düzenlediğimiz “TED ALOUD İngilizce Münazara” etkinliğimiz; TED Isparta, TED Mersin, TED Samsun, TED Karadeniz Ereğli, TED Eskişehir, TED Rönesans, TED Atakent, TED Ege, TED Alanya, TED Adana, TED Denizli ve TED Bodrum okullarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinliğimizin ilk gününde 150 öğrenci, iki oturum şeklinde düzenlenen münazarada 3’er kişilik takımlar halinde kendilerine verilen 3 konuyla ilgili (Pi’nin Yaşamı, Karar verme Mekanizmaları, Dünyadaki Devrimler) kompozisyon yazma ve bilgi yarışması yaparak hem öğrendikleri İngilizceyi hem de genel kültür yeteneklerini farklı platformlarda kullanma fırsatı buldu. Yarışma sonunda öğrenciler; bireysel münazara, bireysel kompozisyon yazma, takım münazara, takım kompozisyon yazma ve takım bilgi yarışması dallarında ödüller aldı. Ayrıca etaplar arasında verilen ‘Fruit Break’ lerde TED’liler yeni arkadaşlıklar kurarak birlikte eğlendi.

Etkinliğimizin 2. günü geleneksel Antalya gezisi, harika bir yat turu ile başladı. Akvaryum ve Wild Park ile devam etti. Kepez Macera Ormanında düzenlenen Survivor aktiviteleri ve öğle yemeğiyle ile de sona erdi.

TED okullarından gelen misafirlerimiz; TED ALOUD etkinliğinden keyif almanın yanında, İngilizcenin etkin kullanımından duydukları memnuniyeti de belirterek veda etti.