13. KURU FASULYE GÜNÜ ŞENLİĞİMİZ RENKLİ GEÇTİ

TED Antalya Koleji Ailesi olarak, geleneksel kuru fasulye günümüzü aynı güne denk gelen “Anneler Günü” ile birlikte kutladık.

“Maskotlar Bando Takımı”nın hoş geldiniz konseri eşliğinde, liseli kızlarımız
tüm annelere güller vererek bu özel günlerini kutladı.

Şenliğimiz Kurucu Sayın İzzet Uzun’un hoş geldiniz konuşmasıyla başladı. Devamında Antalya İl Milli Eğitim Müdür Yrd. Sayın Hami Dorul, İlköğretim Okul Aile Birliği Bşk. Sayın Yusuf Kobal ve TED Antalya Koleji Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Bşk. Sayın Berk Börekçi’nin “Anneler Günü”, şenlik ve okulumuzla ilgili güzel mesajlarla dolu konuşmalarıyla devam etti.

TED Sokağı’nda çocuklar için kurulan şişme oyun parkurlarında eğlence devam ederken; veliler arasında düzenlenen halı saha futbol maçının madalyaları da takdim edildi. Programın eğlence bölümü ise sahne alan “Lise Pop Orkestrası”nın seslendirdiği güzel parçalarla başladı. “Beden Perküsyon” gösteri grubunun eşsiz ritimleri seyredenleri coştururken, jimnastikte Türkiye Şampiyonu olan öğrencimiz
Elif Su Şahin’in mükemmel gösterisi beğeni alkışlarıyla izlendi. “Yetenek Sizsiniz Yarışması”nın finalisti olan “Balon Show” gösterisi bilhassa çocukları çok eğlendirdi.

Kuru fasulyeli menü afiyetle yendikten sonra sahne alan “Grup Kapris” ise söylediği hareketli parçalarla herkesi coşturdu. Kapanışta hep birlikte söylenen 10.Yıl Marşı ve ışık gösterisinden sonra TED’liler 14. şenlikte buluşma dilekleriyle vedalaştı.