12.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ÇİFT DİPLOMA PROGRAMI SUNUMU YAPILDI

12. sınıf öğrencilerimiz YKS’ye yoğun bir şekilde hazırlanırken; tercih döneminde yardımcı olması amacıyla, Uluslararası Ortak Lisans Programları (UOLP) ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

SUNY (The State University of New York) Çift Diploma Programı Danışmanı Sayın Senem Şahin, ülkemiz üniversitelerinden ODTÜ, Dokuz Eylül Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nde bulunan bazı programların tercih edilmesi halinde, Amerika’daki üniversitelerle ortak eğitim alınarak çift diploma sahibi olunması, avantajları ve koşulları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Akademik yaşamları için yurt dışında üniversite okumayı da hedefleyen öğrencilere yararlı olan bu sunum sonrası, Şahin’e teşekkür belgesi takdim edildi.