ÖĞRENCİMİZDEN “CHOPİN DİNLETİSİ”

Lise öğrencilerimiz gelmiş geçmiş en büyük piyano bestecilerinden Chopinin (Şopen) eserlerini, İsmail Uzun Kültür salonumuzda keyifle dinledi.

Dinletide Chopinin hayatı ile ilgili kesitleri ve bunların müziğine yansımasını Edebiyat Öğretmeni Emine Karakaş anlatırken; 11. sınıf öğrencimiz Sertan Koşanda büyük dehanın eşsiz notalarını, salondakilerle buluşturarak kulakların pasını sildi.

Sertan 6 yaşında piyano çalarak başladığı müzik hayatına; temel klasik müzik eğitimi, jazz-blues piyano eğitimi almasının yanında seneye gireceği “Seviye 8 Sınavı” ile piyano eğitimini teknik olarak tamamlayacak yetenekte bir öğrencimizdir. Ayrıca
2 yıldır Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi konser öğrencisi olarak eğitim almaktadır.

Alkışlarla sona eren dinleti sonrasında Okul Müdürümüz Banu Bayındır,
Sertan Koşana teşekkür belgesi takdim ederken “Muhteşemdi… Salondaki herkes gibi hayranlıkla ve gurur duyarak dinledim” dedi.