İZMİR UZAY KAMPI GEZİMİZ ÇOK KEYİFLİ GEÇTİ

6. sınıf öğrencilerimize her yıl düzenlenen geleneksel “İzmir Uzay Kampı ve Kültür Gezisi” uçakla Çiğli havalimanı uçuşu ile başladı.

Buradan otobüsle ve rehber eşliğinde Sasalı Doğal Yaşam Parkına hareket edildi. Burada yaşayan yaban hayvanları doğal ve korunaklı ortamlarda görmek, öğrencilerimizi çok heyecanlandırdı. Ayrıca parkın çevre bilincine, tehlike altında olan ekolojik değerlere de vurgu yapması onların doğa ve hayvan sevgisine katkı yaptı.
Daha sonra İzmir Uzay Kampı’nın hazırladığı “TED Antalya Koleji Osa Programı”na katılmak üzere hareket edildi. Kamp süresince eğitmenler eşliğinde tüm programı keyifle tamamlayan öğrencilerimiz, kamp bitiminde aldıkları sertifikalarla mutlu oldu.

Dönüş yolunda dünyaca meşhur Efes Antik Kenti ve Meryem Ana Evini gezen TED’liler, Şirince köyünü de ziyaret ederek Antalya’ya döndü.