TED’Lİ KÜÇÜK ÖĞRETMENLER AYÇOV’LU MİNİKLERE İNGİLİZCE ÖĞRETTİ

Charity Club üyelerinin sosyal yardım projesi olan; AYÇOV’daki 4-5-6 yaş grubu kardeşlerine İngilizce ders verme etkinliği, okulumuzda yapılan kutlama ve sertifika töreniyle sona erdi.

Kulüp üyesi olan 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz, sene boyunca her hafta kulüp saatlerinde AYÇOV Kreşi’ne giderek kardeşlerinin İngilizce öğrenmeleri için emek harcadı. Projenin sona ermesi nedeniyle; AYÇOV Derneği başkanı Sayın Canan Tungar’la birlikte okulumuza gelen küçükler, abla ve ağbileri tarafından sevgiyle karşılandı. Kültür salonumuzdaki program okulumuz öğrencilerinin ve AYÇOV’lu miniklerin söylediği şarkılarla renkli geçti. Genel Müdürümüz Sayın Lütfi Ünsal’ın konuşmasından sonra Canan Anne de okulumuza teşekkür ederek başladığı konuşmasında, bu anlamlı projenin gelecek yıl da devam edeceğini belirterek, projede yer alan tüm öğrencilerimizi tebrik edip, teşekkür belgelerini takdim etti.

Bu anlamlı proje için İngilizce Zümremize de çok teşekkür ediyoruz.