“ŞİLT YAĞMURU” İLE TATİLE GİRDİK

TED Antalya Koleji öğrencilerinin 2017-2018 eğitim - öğretim yılı boyunca “Akademik, Sanatsal ve Sportif” alanlarda elde ettiği Antalya, Türkiye ve Dünya çapındaki başarılar şiltlerle ödüllendirildi.

Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve okul marşımızın söylenmesiyle başlayan ödül töreni ve Genel Müdür Sayın Lütfi Ünsal ve Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Yusuf Kobal’ın hoş geldiniz ve günün anlamını içeren konuşmalarıyla devam etti. Daha sonra ortaokulumuzu 1.-2.-3. olarak bitiren 8.sınıf öğrencilerimize, TED Genel Merkezinin yolladığı başarı sertifikaları ve hediyeleri verildi. Törenimiz yıl boyunca girdikleri müsabaka ve yarışmalarda derece alan öğrenciler ve onlara emek veren öğretmenlere, gruplar halinde şilterinin takdim edilmesiyle devam etti.

Tören bitiminde karnelerini alan tüm öğrenciler, arkadaşlarına ve öğretmenlerine “İyi Tatiller” dileyerek okuldan ayrıldı.