TED’LİLER SENE SONU YEMEĞİNDE EĞLENDİ

Okul Aile Birliğimizin 8.sınıf öğrencilerine; LGS’nin yorgunluğunu atmaları amacıyla, Akra Otel’de düzenlediği yemek çok neşeli geçti.

Öğrencilerin gruplar halinde yaptıkları muhteşem valslerle başlayan gece, Okul Aile Birliği Başkanı Sn. Yusuf Kobal’ın hoş geldiniz konuşmasıyla devam etti. Genel Müdür Sn. Lütfi Ünsal’da konuşmasında, bu gençleri geleceğe hazırlamak için yapılan çalışmalardan ve elde edilen başarılardan söz ederek hepsini tebrik etti.

“Başarı Belgeleri”ni alan öğrencilerin mutluluğu, anne ve babalarıyla yaptıkları geleneksel “İlk Dans”la daha da arttı. Yılın yorgunluğunu orkestranın güzel müziği eşliğinde atan TED’liler, gecenin sonunda kesilen pasta ile eğitim hayatlarının bir üst kademesine neşe içinde uğurlandı.