NEŞE İÇİNDE GELECEĞE UĞURLANDILAR

Lise Okul Aile Birliğinin Akra Otel’de düzenlediği mezuniyet balosunda, 12.sınıf öğrencilerimiz şık kıyafetleriyle göz kamaştırırken aileleri ve öğretmenleriyle birlikte çok eğlendi.

Öğrencilerin gruplar halinde yaptığı valslerle başlayan balo, Okul Aile Birliği Başkanı Sn. Sanem Varolun hoş geldiniz konuşmasıyla devam etti. Genel Müdür Sn. Lütfi Ünsal konuşmasında bu gençlerle gurur duyduğunu; onların öğretmenleriyle birlikte çok çalıştığını, emek verdiğini ve bunun karşılığını da sınavlarda en güzel şekilde alacaklarına inandığını belirtti. Ayrıca gelecekte hepsinin önemli yerlerde söz sahibi olacağına da inandığını söylerek, siz değerli velilerimizi ve sevgili öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyorum dedi.

Program, mezunların anne ve babalarıyla yaptıkları geleneksel “İlk Dans”la devam etti. Daha sonra sahne alan Erkan Güleryüz ve orkestrasının çaldığı müziklerle coşan mezunlar, ilerleyen saatlerde mezuniyet pastasının da hep birlikte kesilmesiyle, neşe içinde geleceğe uğurlandı.