2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA BAŞLADIK

Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz, Atatürk Anıtı önünde yapılan açılış töreni ile yeni öğretim yılına neşe içinde başladı.

Tören her zaman olduğu gibi Ulu Önder Atatürk ve Türk Büyükleri adına yapılan “Saygı Duruşu” devamında “İstiklal Marşı” ve okul marşımızın coşku içinde söylenmesiyle başladı. Törenin ilk konuşmasını bu yıl lisemizi bitirerek “Sabancı Üniversitesi Doğa Bilimleri Bölümünü %100 Burslu” kazanan Mehmet Can Dursun yaptı. Mezun öğrenciler adına konuşan Mehmet Can, öğrenci kardeşlerine hitaben yaptığı duygu yüklü konuşmasının sonunda  “Sizler en doğru okuldasınız. Öğretmenlerinize güvenin ve çok çalışın.” sözleri büyük alkış aldı.

Lise Müdürümüz Sayın Z. Banu Bayındır da öğrencilere ve velilere hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında, yeni öğretim yılıyla ilgili iyi dileklerini sundu. Konuşmasının sonunda Bayındır, iyi dersler dileyerek yeni öğretim yılının ilk zilini çaldı.