HALLOWEEN (CADILAR BAYRAMI) EĞLENCELİYDİ

Okul Öncesi öğrencilerimiz, İngilizce konuşulan ve öğretilen ülkelerde bir festival olarak kutlanan “Halloween” (Cadılar Bayramı) festivalinde eğlendi.

Öğrenciler etkinliklere “Room on a Brom” hikâyesiyle ilgili mutfakta “witch hat” (cadı şapkası) kurabiyeleri yaparak başladı. Daha sonra bu hikâyenin animasyonu sinema salonunda sınıfça izlendi. Techno Garden’da “touch” (dokunma) duyusuyla ilgili eğlenceli deneyler yapıldı. Dream Room’da ise “pumpkin” (balkabağı) oyunu ile öğrenmiş oldukları İngilizce yapıları pekiştirildi.

Okul Öncesi öğrencileri cadılar bayramı festivalini, İngilizce bölüm odası ve müdürlerimizin ofislerini ziyaret ederek “trick or treat” (şeker mi? şaka mı?) etkinliği ile neşe içinde tamamladı.