RESİM SERGİMİZ BAŞLADI

Antalya Akvaryum’da gerçekleştirilen resim sergilerimizin, bu yıl dördüncüsünü “The Next Picasso in TED” adıyla açtık.

1-2-3-4. sınıf öğrencilerimizin yaptığı Picasso reprodüksiyonları yer aldığı serginin açılışını, Genel Müdürümüz Sn. Lütfi Ünsal, İlkokul Müdürümüz Sn. Çilem Büyükuncu ve Antalya Akvaryum Finans Müdürü Sn. Celal Akkaya yaptı. 1. sınıf öğrencilerimizin de katıldığı açılıştan sonra sergilenen resimler merakla incelenerek gezildi. Müzik zümremizin hazırladığı “Piyano dinletisi” de açılışa ayrı bir renk kattı.

Küçük ressamlarımız sergilen resimleri için hazırlıklara, Görsel Sanatlar derslerinde Picasso’nun hayatı, eserleri ve dönemini inceleyerek başladı. Daha sonra tuval üzerine akrilik boya ile farklı boyutlarda reprodüksiyonlarını yaptı.

5 Şubat 2019 ’da bitecek olan sergimizi gezen tüm küçük ressamların; içlerindeki Picasso’yu ortaya çıkarabilmeleri için, bir performans alanı da yer almaktadır.