BİRİNCİ SINIFLARIMIZ “İLK KARNE” HEYECANINI YAŞADI

2018-2019 Eğitim -öğretim yılı birinci dönemi, İsmail Uzun kültür salonumuzda yapılan “İlk Karne” töreni ile sona erdi.

1.sınıflarımızın “İlk Karne”lerini aldıkları tören “Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Okul Marşı”mızın söylenmesiyle başladı. Miniklerin Müzik öğretmenleri eşliğinde seslendirdiği güzel şarkılar ilgiyle dinlenildi ve alkışlandı. Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Sayın Şule Uzun, yaptığı hoş geldiniz konuşmasının sonunda minikleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Hande Tokis “Bir binanın temelinin sağlamlığı nasıl önemliyse, eğitimde de temelin öneminden” bahsettiği konuşmasında, burada aldığınız doğru eğitimle geleceğinizin en güzel şekilde gerçekleşeceğine inanıyorum” dedi. İlkokul müdürü Sayın Çilem Büyükuncu ise küçük bir hikâye anlatarak başladığı konuşmasında, ilk resmi belgeniz olacak bu karne için öğrencilerimi tebrik ediyor ve iyi tatiller diliyorum dedi.

Sahneye davet edilen 1.sınıf şube öğretmenlerine, ilkokuldan mezun ettikleri ve okulumuz 6.sınıfta okuyan eski öğrencilerinin teşekkür çiçeği vermesi büyük alkış aldı. Törenin merakla beklenen bölümü de öğrencilerin sınıfça sahneye davet edilerek, ilk karnelerini heyecan ve sevinç içinde almasıyla gerçekleştirildi.